dilluns, 9 de juliol del 2012

Mongetes del ganxet amb orella


Recepta Thermomixera de mongetes del ganxet amb orella. Agafem una ceba, un pebrot vermell i dues dents d'all, trossegem programant 4 segons velocitat 4. Amb l'espàtula baixem les restes de la verdura i tornem a programar 4 segons velocitat 4. Afegim 50g d'oli i programem 8 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1. Incorporem l'orella ja bullida, 3 cullarades de mongetes, aigua fins a cobrir, llorer i mitja pastilla d'Avecrem de carn. Programem 20 minuts, 100º, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Afegim la resta de mongetes 3 minuts, 100º, gir a l'esquerra, velocitat cullera.
I ho servim amb aquests estupendos bols dels xinos!!!, i no ens hem d'oblidar del pa per acabar tot aquest caldet boníssim. 


4 comentaris:

Belen ha dit...

evaaaaaaaaaaaaaaaaa, no me hagas esto! acabo de menjar: mongeta tendra amb patates, pit de pollastre a la planxa i café amb sacarina. això no és vida...

Eva ha dit...

Belennnnnnnn, guapíssimaaaaa, sento molt el teu sacrifici calòric. Però pensa que nosaltres no mengem sempre aquests plats, només quan és festa sino no hi cabríem tots dos al llit, jajjajjajajjajajjaja!!!!!

Belen ha dit...

aaaahhhh! el que no suporto es la gent q estan com un secall i diuen:"yo no hago regimen, es q soy asi de constitución"
arrgggg! en que pensaven els meus pares quan em van constituir?

Eva ha dit...

Com dirien alguns,"jo no vaig votar aquesta Constitució"!!!!, jajjajjajajjajajjajajja