dilluns, 5 d’agost del 2013

Un dia especial


Hola Joan avui és un dia especial, no tenia res pensat, només passar el dia i pensar en tu, ja saps és el teu cumple, avui faries 52 però ja no..., però mira aquest matí el Juli m'envia un WhatsApp, sí ja tinc WhasA de ese, jajjajjaja
- "hola que tal?" (frase típica der Juli, jeje), "tienes planes para hoy?" "hacemos un brindis?" 
- "Sí, hoy es un dia especial, es el cumple de Joan, hacemos un brindis por él, cómo quedamos"?
- "cuándo y dónde quieras (tarde-noche)"
- "valens me pongo manos a la obra"
- "Restaurante Ballakano calle Sitges 3, cerca de Tallers a las 21:30, cómo quedamos?"
- "cuánto tiempo sin ver la Oveja Negra y el Drapaire, en plan peaton, te paso a buscar o en Canaletas como antiguamente?"
- "Como quieras, pero Canaletas tiene su qué, no hay Barça pero es un dia especial, Canaletas me parece bien!!!, a las nueve?"
- "OK, no bebas agua"
- "En Canaletas?????, jajajajajajajj, ta luego"
 
Sí Joan el Juli apareix quan apareix, i avui ha aparescut  perquè segur que tu li has dit..., i he trobat el restaurant aquest a prop de Canaletas per recordar quan quedàveu sense quedar tu i el Juli quan el Barça jugava, avui quedem allà per celebrar després el teu cumple i brindar per tu.
 
T'estimo Joan i et trobo molt a faltar...



4 comentaris:

Adilia Aires ha dit...

Hola amiga mía. Hoy es el primer cumpleaños donde falta Joan?
Vaya, 52 años!! Demasiado joven para morirse... Que asco de enfermedad... Seguro que Juli es el mejor compañero en este día.

Te quiero Eva.

esther ha dit...

Cert Joan, avui es el teu aniversari i crec que per nosaltres, continuaras fwnt anys, saps perque? Simplement, estas.y vas fent anys.
L'Eva, avui passara una part del dia amb en Juli, m'encanta la ide i sobretot per que se que a tu, t'encanta tambe. No podre acompanyal's, per que ai o, alla estaria jo tambe, espero que a tu i a mi ens tinguin en la memoria. Un petonas Joan, gran, molt gran

Ferran ha dit...

es veritat allo que diuen, quan perds un amic es quan mes el valores, Joan alla on siguis sempre recordaré el teu bon rotllo,
Moltes Felicitats Joan, una abraçada molt forta.

Àngels ha dit...

Un record especial en aquest dia especial...
Sempre entre nosaltres, una abraçada per tu i per l'Eva