Sí, sí, sí, també amb la Thermo. Comencem posant al got 30 g d'api, 70 g de pastanaga, 100 g de ceba, una rameta d'alfàbrega, triturem 5 segons, velocitat 7. Afegim 50 g d'oli i programem 5 minuts, 100 º, velocitat 1. Incorporem 400 g de carn picada mixta, programem 10 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Quan faltin 2 minuts afegim 70 g de vi negre pel bocal. Agreguem 350 g de tomàquet triturat, una fulla de llorer, sal i pebre, programem 30 minuts, temperatuta Varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera.Bé, la salsa ja la tenia feta de l'altre dia que com vaig fer molta la vaig congelar, així que avui només he fet la pasta amb la Thermo i la salsa l'he escalfat al microones.
La pasta en 20 minuts està feta al seu punt, ràpid i fàcil; posem 1200 g d'aigua al got programem 12 minuts, 100º, velocitat 1. Afegim la sal i la pasta programant el temps que indica el paquet, 100º, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Escurrim els spaguetis i servim amb la salsa.
¡¡¡ Sono molto contento di questo robot da cucina !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada