dissabte, 25 de desembre del 2010

Platillo de rap

Primer de tot salpebrem les gambes i els escamarlans, enfarinem i fregim tomb i tomb i reservem. Al mateix oli fregim el rap salpebrat i enfarinat i reservem, per després, amb el mateix oli posar la sipia tallada, una ceba i el tomàquet ratllat, sal i pebre, una mica d'all i julivert negat i bitxo. Quan la sípia estigui cuita posem un got de "fino". Poc abans de que es consumeixi el vi incorporem el rap, les gambes i els escamarlans amb una picada d'ametlles.
Bé, aquest ha estat el nostre plat principal de Nadal, un Nadal que després de molts anys ha estat tranquil, amb bona companyia i amb la seva mida justa. Pel demés tot està igual; cadascú a casa seva, els mateixos episodis de segrest i com diuen els catòlics "Déu a casa de tots" (per casa fa temps que no hi passa). El Joan ha dit ràpidament que el plat estava molt bó. Bé, que ha de dir..., al Juli li ha costat més, però quan ha estat interrogat ràpidament ha dit: ¿pero no ves que me estoy chupando los dedos?
D'alguna manera no hem estat els tres sols. El cava ens l'havia regalat l'Esther (molt bó, per cert) i els postres un bombons acabats de portar de Suïssa per la nostra amiga MªÀngels.
Gràcies a tots!!!




4 comentaris:

Belen ha dit...

si es que ets una artista a la cuina nena!! fan una pinta mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
molts petons, acabeu de passar un bon nadal. jo aquí, resistint, com a bona atea... je je

petons

Eva ha dit...

Viva l'ateisme!!!
Petonets

Tere ha dit...

Eso, eso, este era el dia, el dia de Nadal!!!! Veig que tot ha anat molt bé !!!

UUmmmmmm. bonissimm !!!
Que feu vosaltres dos ??? Que teniu una mena de magnetisme que atrau als ateos ???? Jajajja, estais rodeados !!!!!!

Petpnets ben forts !!

Eva ha dit...

Els ateos no tenim dret al Nadal, "así nos va", je, je,je.
Però això no vol dir que no podem fer un bon àpat i amb bona companyia.

Petons Tere!!!