diumenge, 20 de març del 2011

Bistec rus amb cansalada i rostit

Fa uns dies que vam veure aquesta recepta al Cuines de TV3 i avui l'hem tastat. La recepta original es fa amb salsifins que és un tubercle que jo no he trobat i he substituït per patates. Per començar es posa oli abundant en una cassola, s'incorpora les patates, pastanaga tallada a rodanxes, tomacons de penjar pelats i tallats a dauets, cebetes pelades, alls aixafats, sal, pebre i vi ranci, tapem la cassola i deixem coure 30 minuts a foc suau i remenant de tant en tant. Passat el temps afegim llorer i un canonet de canyella i deixem coure 10 minuts més. Mentrestant, piquem el filet de bou, salpebrem i ho posem sobre unes quantes làmines de cansalada amb pebre, emboliquem com si fos un caneló i ho marquem a la paella. Quan estigui fet ho emplatem amb el rostit de verdures.
I per postres el Joan ha menjat unes maduixes per rebaixar el "ruso" i jo m'he cascat aquesta tarta de mousse de llimona que ens va portar la Tomi divendres, li ha sortit molt bonaaaaaaa !!!!

2 comentaris:

Belen ha dit...

nena, com us cuideu no?
i de veure que? un bon vinet segur!
te tot una pinta estupenda.
nosaltres aquest cap de setmana hem estat de celebracions i no em puc queixar.
petons

Eva ha dit...

Sí, sí, sí el vinet no pot faltar per poder empassar millor la teca, jejejejeje...ja veig que vosaltres també us ho passèu bé, ben fet.

Muacsss!!!