Avui parlaré de la manera de fer l'arrebossat del cabrit. Ho vaig veure a TV3 quan l'Isma feia el seu programa, vaig probar i ens va agradar. L'arrebossat es fa amb ou, farina, avellanes i galetes Maria picades. El toc de les avellanes i les galetes li dóna un bon gust. En quant als espàrrecs els he fet a la planxa amb sal i pebre, que van bé pel l'hipertensió, l'estrenyiment, potencia la líbido, són depuratius, i per la caiguda del cabell ("a buenas horas", diu el Joan, jajajajaja).
5 comentaris:
m'està faltant temps per sortir disparada a comprar esparrecs. Llàstima d'un petit detall: tinc una jornada laboral de 8 hores pel davant... llàstima!
petons
pd: on compres el cabrit, no acabo de trobar el lloc jo...
El cabrit el compro a Joan Güell 165 al Rebost Ibèric a prop de Travressera de les Corts i sino al Mercat de les Corts.
I sí, menja espàrrecs que van bé per tot.
Petons!!!
Blups que m'he equivocat i he entrat amb el blog del Joan però oi que s'enten???
uuuuuummmmmmmmm .......uuuuummmmmmmmmmmmmmmm
Tere, què expressiva que ets !!!
Publica un comentari a l'entrada