Avui parlaré de la manera de fer l'arrebossat del cabrit. Ho vaig veure a TV3 quan l'Isma feia el seu programa, vaig probar i ens va agradar. L'arrebossat es fa amb ou, farina, avellanes i galetes Maria picades. El toc de les avellanes i les galetes li dóna un bon gust. En quant als espàrrecs els he fet a la planxa amb sal i pebre, que van bé pel l'hipertensió, l'estrenyiment, potencia la líbido, són depuratius, i per la caiguda del cabell ("a buenas horas", diu el Joan, jajajajaja).dimarts, 15 de març del 2011
Cabrit arrebossat amb avellanes
Avui parlaré de la manera de fer l'arrebossat del cabrit. Ho vaig veure a TV3 quan l'Isma feia el seu programa, vaig probar i ens va agradar. L'arrebossat es fa amb ou, farina, avellanes i galetes Maria picades. El toc de les avellanes i les galetes li dóna un bon gust. En quant als espàrrecs els he fet a la planxa amb sal i pebre, que van bé pel l'hipertensió, l'estrenyiment, potencia la líbido, són depuratius, i per la caiguda del cabell ("a buenas horas", diu el Joan, jajajajaja).
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
5 comentaris:
m'està faltant temps per sortir disparada a comprar esparrecs. Llàstima d'un petit detall: tinc una jornada laboral de 8 hores pel davant... llàstima!
petons
pd: on compres el cabrit, no acabo de trobar el lloc jo...
El cabrit el compro a Joan Güell 165 al Rebost Ibèric a prop de Travressera de les Corts i sino al Mercat de les Corts.
I sí, menja espàrrecs que van bé per tot.
Petons!!!
Blups que m'he equivocat i he entrat amb el blog del Joan però oi que s'enten???
uuuuuummmmmmmmm .......uuuuummmmmmmmmmmmmmmm
Tere, què expressiva que ets !!!
Publica un comentari a l'entrada