diumenge, 11 de setembre del 2011

Diada Nacional de Catalunya

Recepta que vam veure al "Cuines" divendres passat, del cuiner que fa els plats a la sèrie catalana La Riera. I jo com autèntica Maruja-X-Treme que veu i fa veure al Joan cada migdia aquest "tostón" avui per celebrar la Diada l'he acabat de fer. Es fa un puré de patata, es col·loca a sobre un sofregit de tomàquet i sobrassada, la clara de l'ou al mig i al forn 5 minuts, i a l'últim minut es fica el rovell de l'ou. Per decorar bacon fregit.
Per nosaltres aquest plat simbolitza el nostre somni català, s'han de tenir ous per lluitar per la independència catalana. El puré és la nostra terra, el tomàquet i la sobrasada és la sang que els hi falta a alguns polítics i el bacon és la nostra senyera. Visca Catalunya!!!



Quan un poble vol de debó la independència té ja, per aquest sol fet, el dret de posseir-la.




Josep Armengoui Feliu (1910-1976)




2 comentaris:

Belen ha dit...

Visca Catalunya!

Eva, com pots fer mirar al "sant" del teu marit el toston de la Riera? la meva sogra m'ho feia mirar quan anava a dinar a casa seva durant la baixa maternal... crec que és denunciable! je je

petons

Joan Garrido ha dit...

L'Eva té una gran ventatge, que no puc sortir corrents, però com a revenja li faig mirar totes les curses de moto GP i F1 i qualsevol retransmissió esportiva per cutre que sigui.