dimarts, 22 de novembre del 2011

Jornada electoral



Intens diumenge electoral. Mai un vot ens havia estimulat tant com el de diumenge dia 20N. En primer lloc la lluita titànica del Joan per votar en aquesta convocatòria després de no poder fer-ho en les últimes dues, les autonòmiques de novembre del 2010 i les municipals del mes de maig d'enguany. El problema era un esglaó de 10 cm insuperable i els grans impediments i discriminacions per fer-ho per correo (podèu consultar en el seu blog de que estic parlant).
No donarem més detalls, el que sí cal comentar és que les previsions metereològiques eren de pluges intenses i intermitents, així que un cop solucionat el tema de l'esglaó i l'alternativa més lógica proposada per la Junta Electoral el Joan en cap moment es va veure intimidat per quatre gotes d'aigua, a més a més li vaig comprar una capelina de color vermell revolució, però tot i l'amenaça a l'hora que ens hi vam desplaçar al col·legi lluia el sol. Tanmateix el nostre amic Juli va respondre a la nostra crida d'ajuda pel que pogués passar i nosaltres el vàrem recompensar amb un  estofat de xai que tot sembla que va ser del seu gust. De postre i com a cloenda de tantes emocions una mousse de llimona de Can Forner i un troç de pastís de formatge que la nostra veina Neus va fer amb l'agradable col.laboració de la seva neta.

PD: No vaig votar al PP ni el Joan tampoc, per si algú tenia algún dubte, així que clarament hem perdut les eleccions.




6 comentaris:

Belen ha dit...

nosaltres tambe em perdut les eleccions... ja es veia a venir...
a veure que fan els blaus ara... tenen la pilota a casa seva!

petons parella

Mesilda ha dit...

Nosotros tambien somos perdedores, tampoco votamos al PP....ya veremos,como salimos de esta.
Besets.

Eva ha dit...

Ostras, a los únicos que conozco que votan al PP hace unos años que nos dejaron de hablar, pero, sinceramente, no me salen las cuentas... ¿Dónde están los 10 millones de votantes del PP?
Creo que resistiremos como resistimos al inglés del Aznar.

Torgi ha dit...

Jajajjaa, que bo !!! Però i la capelina ??? JO la volia veure posada !!!!!

I aquell senyor que us obria pas ?? jajajaj

Eva ha dit...

Tereee!!!, ja et farem un pase privat de capelina al rojo vivo el proper dia que ens veiem, jajjajajajja....

Eva ha dit...

ah, per cert, se m'oblidava, aquell senyor és el pare d'una veina nostra, molt bona persona.