Per començar l'allioli no m'ha sortit amb la Thermo, l'he fet com ho diu el llibre i no s'ha lligat, ja investigaré que ha fallat, així que l'he fet com sempre. La resta sí que ha sortit seguint tots els pasos, encara que el fumet ja el tenia fet. Sofregit amb oli i picada d'all i nyora 5 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1. Afegim la ceba (no fiquem pebrot, al Joan no li agrada) piquem durant 5 segons, velocitat 4. Posem la papallona, incorporem el tomàquet, 10 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1, coloquem les cloïsses al recipient Varoma a sobre de la tapa mentres es fa el sofregit. Si estan obertes les cloïsses les reservem. Afegim la sípia, programem 5 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1. Posem el fumet, sal, pebre, safrà, programem 7 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1. Afegim els fideus 5 minuts, temperatura 100º, velocitat 1. A l'últim minut afegim els cossos de les gambes i les cloïsses pel bocal. Deixem resposar, i a menjar amb una mica de pà i un bon vi.
2 comentaris:
nenaaaaaaaaaaaaaa, cada dia fas coses més bones!! quina pinta que te aquesta fideua...
petons i bona setmana santa (jo treballo grrrr)
Hola Belén, bona setmana per tu també.
Una pregunta, he entrat a alguns blogs que tens i hi ha un de jerseis de punt que m'han semblat molt macos. Què fas jerseis?
Publica un comentari a l'entrada