Comença la setmana santa. Per nosaltres comença la setmana pecadora. Avui guisat de "frijoles" amb costelles de porc. El sogrefit amb ceba, all, pebrot verd, vermell i tomàquet. Incorporem les costelles, afegim llorer, sal, comí, pebre, l'aigua i els "frijoles" ja bullits. Diuen que és temps d'arrepentiment, confessió, penitència per arribar a la conversió. Com sempre l'església només predica el que no fa. No hi ha arrepentiment ni perdó per tots el casos de pederastes, no confesen els seus pecats que han estat molts, i la seva penitència no sé quina és. El dejú i l'abstinència està clar que molts no ho practiquen per salvar-se dels seus pecats.
Nosaltres com som apòstates no tenim cap problema per menjar carn, de cap tipus.
Recepta de cuina feta amb la Thermomix.
1 comentari:
ai nena, jo tambe soc apostata! i si no fos pq el metge m'ha posat a dieta de bon grat endraparia tot tipus de carn!
quina pinta que te aquest plat... com tot el que fas.
bona setmana pecadora.
Publica un comentari a l'entrada