dimecres, 31 de març del 2010

Guisat de "frijoles" amb costelles de porc

Comença la setmana santa. Per nosaltres comença la setmana pecadora. Avui guisat de "frijoles" amb costelles de porc. El sogrefit amb ceba, all, pebrot verd, vermell i tomàquet. Incorporem les costelles, afegim llorer, sal, comí, pebre, l'aigua i els "frijoles" ja bullits. Diuen que és temps d'arrepentiment, confessió, penitència per arribar a la conversió. Com sempre l'església només predica el que no fa. No hi ha arrepentiment ni perdó per tots el casos de pederastes, no confesen els seus pecats que han estat molts, i la seva penitència no sé quina és. El dejú i l'abstinència està clar que molts no ho practiquen per salvar-se dels seus pecats.
Nosaltres com som apòstates no tenim cap problema per menjar carn, de cap tipus.

Recepta de cuina feta amb la Thermomix.

1 comentari:

Belen ha dit...

ai nena, jo tambe soc apostata! i si no fos pq el metge m'ha posat a dieta de bon grat endraparia tot tipus de carn!
quina pinta que te aquest plat... com tot el que fas.
bona setmana pecadora.