dimecres, 28 d’abril del 2010

Arròs amb sípia de platja i carxofes

Per dinar he fet aquest platet. He preparat el fumet de peix i l'he reservat. Els ingredients pel sofregit són: 80 g de tomàquet triturat, 40 g de ceba, 2 dents d'all, tot això 8 segons, velocitat 6, ho retirem i reservem. Posem 100 g d'oli amb 400 g de sípia a trossos amb la tinta, sofregim 15 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Incorporem el sofregit i programem 10 minuts, 100º, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Afegim el pimentó, 500 g de fumet i la sal, programem 15 minuts 100º, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Per últim posem 200 g d'arròs, una carxofa tallada a 4 trossos, pebre de caiena, programem 13 minuts 100º, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Emplatem i ... le voilà !!!

Recepta de cuina feta amb la Thermomix.