Aquest és un plat que quan el fem ens fa recordar el descubriment d'un meravellós restaurant a Sort que es diu "Fogony". Va ser un any que vam estar a Tavascan de vacances i vam anar a petar allà, coses del destí. És el restaurant a qui agraïm que despertés en nosaltres el gust per la cuina. Això són raviolis de gamba amb ceps i oli de tòfona. Començem forrant amb film transparent una taula d'aquestes per picar la verdura. Pelem les gambes les col·loquem a sobre de la taula forrada i les tornem a forrar amb film, i amb una altra taula a sobre xafem les gambes, quedaran planes, i això al congelador (taula amb film i gambes xafades). Mentres fem l'oli de tòfona, ratllem la tòfona i li posem oli i ho posem un moment al foc i reservem. Al igual fem amb els ceps els passem una mica per la paella i reservem. I ara només es tracta de quan anem a menjar treiem la gamba congelada li retirem el film i emplatem, fem un llit de gamba, a sobre els ceps i tanquem amb un altre llit de gamba, tirem per sobre l'oli de tòfona i al forn molt poquet. Bé és una mariconada de plat que no és per omplir-se, però sí per delectar-nos amb els sabors.
2 comentaris:
ja ja mariconada de plat!! al meu marit li encanten aquestes mariconades... ara que no ens sent.... li encantaria!
petons per tots dos
belen
Doncs si li agraden agafa'l un dia i te l'emportes a Sort. És una experiència "religiosa". Petons per tu i el teu marit i un altre pel Macià.
Publica un comentari a l'entrada