El pollastre era l'excusa per estrenar aquesta fregidora, és una paella amb escorredora. Ideal per fregir patates, no s'han de moure mentres es fregeixen i les treus ja escorregudes.
Un altre caxarro per la cuina, m'encanta!!!
La manera de fer el pollastre és fàcil i queda molt tendre. Salpebrem el pollastre, posem oli a la paella, llorer, romaní, farigola, un cap d'all, bitxo, un got d'aigua, un got de vi blanc i julivert i que es vagi consumint tot junt. I quan el muslàmen ja tregui fum és l'hora d'emplatar.
I per obrir les artèries un "Valdubón", vi tinto a temperatura ambient.
Bon profit!!!
2 comentaris:
i no t'agraden a tú els trastus per la cuina eh? que vaaaaaaaaaaaaaaa je je
te molt bona pinta aquest pollu a la pantoja, al loro operación malaya!
bona setmana!
petons
Sí, és important tenir bons trastus per la cuina. Es que hem fet renovació de "sartenes" que ja tocava. I el pollu no és a la pantoja que va, una recepta del cuines TV3, operació Millet, jajajaja.
Bona setmana per tu també.
Muaccsss!!!
Publica un comentari a l'entrada