diumenge, 6 de febrer del 2011

I si se'n va la llum ...


I si se'n va la llum ja no ens hem de preocupar amb aquest generador tan xuli. Tot va començar perquè teníem por de que las bateries internes del respirador del Joan no duressin el suficient si s'anava la llum, així que vam decidir comprar un generador per enxufar el respirador si això passès. Ho vam fer per internet però la cosa es va complicar quan l'aparell venia sense benzina i sense oli, i jo com que les coses de mecànica "no son mi fuerte" doncs vam trucar al nostre super amic Juli que per ell l'olor a benzina és com Chanel nº5 perquè ens posés a punt l'aparell. Jo vaig comprar la benzina, de l'oli es va encarregar el Juli i ahir va fer de mecànic que això li encanta. I "la puesta a punto" va ser exitosa, tan el Joan com el Juli van dir que l'aparell feia el mateix soroll que una mini moto, això és deformació de tants anys com a moteros. Doncs ara tenint benzina, oli, el meu braç per posar en marxa el generador i ja podrem respirar tranquils.


I per celebrar el dia una raglette per agraïr al Juli que sempre està quan el necessitem. Una mica de verdures, hamburgueses, llom, "pinchitos", formatge amb sobrassada (a la foto no es veu perquè estan a l'altra banda), i uns ous de guatlla.

I això són coses del Juli, ens va portar una pegatina d'un "Hotel 5 estrellas", suposo que se sent a gust quan està amb nosaltres, la veritat és que quan ve intentem que així se senti.



I per acabar que no falti "El abuelito", com li diu el Juli al Wiskey, i uns bunyols.



2 comentaris:

Belen ha dit...

que "apañaos" que sou nena!
digues que si, la tranquilitat no te preu i tenir bons amics tampoc.

petons

Eva ha dit...

Belen tens tota la raó del món, tranquilitat i bons amics, clar que sí.

Muaccsss!!!