dilluns, 16 de maig del 2011

Braves,... BRAVO BARÇA!!!

BRAVO BARÇA..., amb dos pebrots !!! el valor de tenir valors... tot lliga.


En honor vostre, nosaltres també tenim valor per menjar-nos aquestes patates braves que tenen el seu punt picant. Començant saltejant una punta de bitxo a la paella amb oli durant uns segons. Bullim les patates, "les pelem" (ho dic per l'episodi anterior esparraguil, jejejeje), les ratllem i les posem en un bol amb el bitxo saltejat, una mica de pebre vermell dolç i picant, sal i oli, barregem i fem les boles amb la massa. Les passem per ou batut i farina de galeta i fregim. La salsa brava es fa amb ou, all, pebre vermell picant, tabasco i la resta del bitxo d'abans i triturem amb el túrmix mentre afegim l'oli.


I per acompanyar unes costelletes de porc enfarinades i fregides, amb un últim punt al forn amb all i julivert.



2 comentaris:

Belen ha dit...

estic salivant.... quina pinta que tenen!
nena, veig q no les fas a l'estil tradicional les braves? a mi em xiflen!! i acompanyades d'una bona birra fresqueta arggggg!

Eva ha dit...

Les de les fotos estan més bones que en la realitat.És una recepta que van fer l'atre dia per la tele i ....no maten, así entre tu y yo. Prefereixo les meves bombes. Ja les publicaré un dia.