Seguim amb les receptes del Cuines de TV3. Una recepta autèntica de pescadors. Encara que jo he canviat el congre de la recepta original per rap. Primer escalfem l'aigua en un cassó i fregim llesques de pa amb oli per fer la picada. A la picada li fiquem alls, julivert, avellanes i el pa fregit. Fregim el rap enfarinat en una paella amb una mica d'oli, retirem i en el mateix oli couem la picada 2 minuts. Afegim les patates pelades i esqueixades i couem 3 minuts. Incorporem el tomàquet ratllat 2 minuts més, afegim l'aigua fins cobrir les patates i deixem coure fins que la patata estigui tova i al final fiquem el rap, que fagi una mica de xup xup i... a menjar ràpid que es refreda!!!
2 comentaris:
mmmmmm.... nena, ja veig que segueixes tan cuinetes com sempre!
nyam nyam! la meva peixatera es MOLT antipatica perpo te molt bon peix. aixo la salva jeje
L'Anna té un peix molt bo i ella també és molt bona persona i sempre riu, què més puc demanar?
Publica un comentari a l'entrada