Una altra recepta del programa Cuines de TV3. Agafem una ceba, pastanaga, tomàquet, llorer, farigola i sofregim amb els caps dels escamarlans. Afegim un xurripi de conyac i aigua fins a cobrir-lo i deixem bullir una bona estona. Després ho passem tot pel xino i afegim una mica de mantega per espesir la salsa i reservem. A banda bullim els espàrrecs i els saltegem posteriorment amb els xampinyons i les cues dels escamarlans. Montem el plat amb les làmines de la pasta Wonton un cop bullides. També hem provat una altra versió que es tracta de fer-ho tot igual però fent un farcellet amb la pasta Wonton crua i fregir-ho tot plegat amb abundant oli. Està bo de les dues maneres. La gràcia del plat és la salsa que hi posem per sobre.
2 comentaris:
mmmmmm...... aixo per mi ja es alta cuisine nena!
com us cuideu! aixi m'agrada!
petons
Belen, aquest plat té feina la veritat sigui dita, diuen dificultat mitjana; però la salsa val la pena, és lo millor del plat.
I continuarem cuidant-nos...
Petonets!!!!!
Publica un comentari a l'entrada