dissabte, 31 de març del 2012

Wonton amb escamarlans


Una altra recepta del programa Cuines de TV3. Agafem una ceba, pastanaga, tomàquet, llorer, farigola i sofregim amb els caps dels escamarlans. Afegim un xurripi de conyac i aigua fins a cobrir-lo i deixem bullir una bona estona. Després ho passem tot pel xino i afegim una mica de mantega per espesir la salsa i reservem. A banda bullim els espàrrecs i els saltegem posteriorment amb els xampinyons i les cues dels escamarlans. Montem el plat amb les làmines de la pasta Wonton un cop bullides. També hem provat una altra versió que es tracta de fer-ho tot igual però fent un farcellet amb la pasta Wonton crua i fregir-ho tot plegat amb abundant oli. Està bo de les dues maneres. La gràcia del plat és la salsa que hi posem per sobre.

2 comentaris:

Belen ha dit...

mmmmmm...... aixo per mi ja es alta cuisine nena!
com us cuideu! aixi m'agrada!

petons

Eva ha dit...

Belen, aquest plat té feina la veritat sigui dita, diuen dificultat mitjana; però la salsa val la pena, és lo millor del plat.
I continuarem cuidant-nos...

Petonets!!!!!