diumenge, 11 de març del 2012

Caneló de bou Wagyu en tàrtar

¡¡¡Felicidades Juli!!!


El dia 9 va ser el cumple del Juli, 55 anys. I ahir ho vam celebrar. El Juli va portar pizzes del Bricciola i nosaltres vam fer uns canelons de bou de Wagyu. El Wagyu és un bou japonés de la ciutat de Kobe que diuen que li donen cervesa per beure, li posen música clàsica perquè no visqui estresat i no es tira pets. La carn la vam comprar per Internet.

La recepta, com no, la vam treure del cuines de TV3. Es pica el filet de bou amb ganivet en dauets petits. Es pica les tàperes, els cogombres en vinagre i la xalota i reservem. En un bol es posa el rovell d'ou, la sal, la mostassa, i el pebre, s'emulsiona amb unes varetes i es va ficant l'oli a poc a poc fins que quedi lligat. S'afegeix la carn, les verduretes, dues cullerades petites de salsa Perrins, dues gotes de tabasco, unes gotes de xerés sec i es reserva. Mentre la carn agafa tots els gustos es talla paper d'estrassa en rectangles i els pintem d'oli, obrim els advocats i fem làmines i les col·loquem a sobre del paper, farcim amb la carn com si fos un caneló i emboliquem el caneló amb l'ajuda del paper.

 L'idea era menjar-ho sense pà, però el Juli va dir:
- ¿no tienes tostaditas?
- ummmm, ah sí, con pasas!!!
Així que al final vam fer aquesta presentació.

I de postres, flam amb nata


4 comentaris:

Torgi ha dit...

Este Juli !!! Amb la bona pinta que té el canaló !!!

Belen ha dit...

nyam nyam nyam tot plegat!! sou uns cracks! i felicitats al juli!

Eva ha dit...

Tere, al Juli li permetem tot. És un bon amic, del Joan és amic fa 30 anys i de mi 12 anys, una passada!!!

Eva ha dit...

Belen, jajajaja, a què és maco el bou amb el seu pircing???