dilluns, 20 de maig del 2013

Nit de Museus

 
Ahir va ser un dia complert. Era el dia dels museus i l'entrada era gratuïta. Ràpidament vam planejar el dia amb la Tomi, jajjaj. Matí al MACBA.
 
 
Menjar al MCDonal’s (es que a les dues ens agraden aquestes "guarrerías", jeje)
 
 
I si donava temps visita al Frederic Marès, va donar temps.
 
 
Els Museus, doncs que volèu que us digui?, alguna cosa interessant però això per qui enten d'aquestes coses, jo "cateta de mi" moltes coses no les entenc..., jajjajajajja
 
 
A la tarda a l'Institut del Teatre i visita per dins. Taller de dansa, teatre i flamenc. I a les 21:30 començava el taller de dansa, la Tomi va venir a l'hora i jo estava amb les entrades. La dansa doncs... meravellosa, espectacular m'he emocionat al veure-la (frase APM catalanitzada, jajjajajaj), superba, i eren   estudiants però amb  gran nivell. Al acabar la dansa, teatre a les 22:00  fins les 23:00 era una mirada crítica als temes d'actualitat: desnonaments, repressió , violència, corrupció mediática i abús del poder polític, a las 23:00 espectacle de poesia d’Espriu, genial, i  "bocata jamón"  i copeta de vi i cervesa allà a la cafetería i acabar amb flamenco. Un dia  programat i condensat.

PD: A l'últim vídeo he posat la cançó guanyadora d'Eurovisió d'aquest any, Dinamarca. Molt maca!!!

Espanya penúltima, com sempre per no variar..., jajjajjaaj