Ja ha començat la temporada de bolets. L'altre dia vaig comprar ceps per fer una recepta del Cuines de TV3. Començem tallant porro i ceba, ho sofregim tot amb oli i una mica de mantega, quan estigui dauradet afegim els ceps també tallats i reservem. Bullim la pasta de caneló i omplim amb el relleno que hem reservat, a la recepta original utilitzaven pasta tipus Wanton. Per fer la crema parmesà, posem en un cassó la crema de llet i el parmesà ratllat. Emplatem i cobrim amb la salsa i gratinem al forn, per decorar posem una mica de tòfona per sobre.
5 comentaris:
nosaltres ahir varem anar a sopar a casa de uns amics i ens varem fer bolets... a mi m'encanten i més acompanyats amb un bon vi!
petons
No se pas quina serà l'onomatopeia del "relamerse" però ....imaginate-la ....jejejje
uuummmmmmmmm
Hem descobert que el sabor intens dels ceps pot arribar a canviar el gust del vi. Vam comprar un vi (en teoria bó) del Montsant i quasi el tirem pensant de que estava dolent. Però avui li hem donat una segona oportunitat i sí que era bó, així que tot fa pensar que o eren els ceps o era la tòfona.
És fotut reproduir en lletres algunes sensacions però l'imaginació és potent, tant que si la posem a treballar podem omplir la boca de salivera.
Petons i molta saliva per les dues, seguidores incondicionals, gràcies!!!
caram... q interesant aquesta teoria. heu fet be de donar una segona oportunitat al vi i més sent un montsant.
petons
Jo voto per la tofona ...
Publica un comentari a l'entrada