diumenge, 10 d’octubre del 2010

Canelons de ceps amb crema parmesà

Ja ha començat la temporada de bolets. L'altre dia vaig comprar ceps per fer una recepta del Cuines de TV3. Començem tallant porro i ceba, ho sofregim tot amb oli i una mica de mantega, quan estigui dauradet afegim els ceps també tallats i reservem. Bullim la pasta de caneló i omplim amb el relleno que hem reservat, a la recepta original utilitzaven pasta tipus Wanton. Per fer la crema parmesà, posem en un cassó la crema de llet i el parmesà ratllat. Emplatem i cobrim amb la salsa i gratinem al forn, per decorar posem una mica de tòfona per sobre.

5 comentaris:

Belen ha dit...

nosaltres ahir varem anar a sopar a casa de uns amics i ens varem fer bolets... a mi m'encanten i més acompanyats amb un bon vi!

petons

Tere ha dit...

No se pas quina serà l'onomatopeia del "relamerse" però ....imaginate-la ....jejejje

uuummmmmmmmm

Eva ha dit...

Hem descobert que el sabor intens dels ceps pot arribar a canviar el gust del vi. Vam comprar un vi (en teoria bó) del Montsant i quasi el tirem pensant de que estava dolent. Però avui li hem donat una segona oportunitat i sí que era bó, així que tot fa pensar que o eren els ceps o era la tòfona.
És fotut reproduir en lletres algunes sensacions però l'imaginació és potent, tant que si la posem a treballar podem omplir la boca de salivera.

Petons i molta saliva per les dues, seguidores incondicionals, gràcies!!!

Belen ha dit...

caram... q interesant aquesta teoria. heu fet be de donar una segona oportunitat al vi i més sent un montsant.
petons

Tere ha dit...

Jo voto per la tofona ...