diumenge, 3 d’octubre del 2010

Popets en un llit cruixent de bacon


Aquest és un platet per fer un aperitiu, bé per començar un bon dinar.
Primer he fet el cruixent de bacon, les tires han de ser molt fines les passem per la paella i retirem. En el mateix oli amb el sabor a bacon posem ceba fineta i la fregim una mica no del tot i la reservem a la paella. Per altra banda els popets nets els fem amb la Thermomix. Afegim els alls i julivert 4 segons a velocitat 5, afegim 50 g d'oli programant 5 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1. A contiuació col·loquem la papallona i afegim els popets, sal, bitxo 30 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Quan estiguin els popets els incorporem a la paella amb la ceba mig feta, l'acabem de fer amb una mica de conyac i els pèsols.
I ara és el moment de montar el plat; les tires de bacon seran el llit dels popets amb la ceba i quatre pèsols per sobre.

4 comentaris:

Belen ha dit...

hola guapa, avui pensava en tú. i es que m'han regalat la baby cook i m'han dit "es com la termomix però per bebes" però no ho crec... a les instruccions no he llegit cap recepta de popets ni macarrons ni res per l'estil je je

petons

Belen ha dit...

je je... m'has enxampat! has descobert el meu vici...la llana!!
ja saps q tots tenim les nostres deries.
petons

Tere ha dit...

Ostres !! (Per dir-ho fi) La próxima visita uns popets com quests, jajajajaj Quina pinta !!!!
Aixó no es de la Thermo, oi ???

Petonets

Eva ha dit...

Hola Tere!!!, sí, els popets estan fets amb la Thermo perquè queden més tendres. Per la propera et farem una proposta sense tan glamour però que serà força divertida, ja veuràs.