Els seitons els compro oberts i nets a l'Anna la meva peixetera i jo primer poso una mica de sal, una capa de seitons, una mica de sal, una capa de seitons...un rajolí de vinagre de poma fins cobrir i un rajolí d'oli d'oliva verge, els deixo a la nevera fins que blanquegen. I a l'hora de servir per donar més vida al plat els colorejo amb pebre vermell.
6 comentaris:
la meva mare els feia quasi igual que tu pero amb vinagre blanc en lloc de poma...mm... quants recors eva!
cuida't guapa!
Belen, segur que una excel·lent cuinera la teva mare, els records són molt però que molt importants a la vida.
Petonetssss de tot cor !!!
UUmmmm, aixó també m'agrada !!! Jejejeje
Tereeee!!!!, es que cada cop més ens agrada tot i quan dic tot és toooooottttt!!!!, oi que m'entens????, jejejejeje....
Hola Eva,que buenos boquerones,en casa nos gustan muchisimo,lo que no les pomgo es el pimenton,lo tendre en cuenta para la proxima vez.....la zarzuela esta muy rica,si la pruebas no te arrepentiras....ya me contaras si la preparas.
Besets.
Mesilda, aquest dijous faré la sarsuela a veure com surt.
Besets!!!
Publica un comentari a l'entrada