

- julivert i all picat negats amb aigua.
- oli amb festucs picats, orenga, romaní, farigola, pebre i sal.
- un pot de bolets variats.
- patates al microones.

Salpebrem i untem el cabrit amb l'oli d'herbes aromàtiques i ho posem al forn a 180º durant quasi bé dos hores i anem afegint l'aigua amb el julivert i l'all perquè no quedi sec.

I cap el final afegim els bolets variats i les patates tallades per la meitat que abans les hem passat pel microones.

Per acompanyar un guacamole fet amb la Thermomix. Necessitem dos alvocats, una ceba tendra, dos tomàquets sense pell, un troç de pebrot vermell, suc de llimona, oli, sal i pebre, 15 segons, velocitat 4.



I per acabar els postres i el cava els van portar la Tere i l'Andi. Una tartaleta de fruits del bosc amb crema. Què bona!!!!, quedava un últim troç i no se'm va resistir. Era de la pastisseria a on el Joan em volia portar quan volia lligar amb mi, jejejejeje, no vam anar mai, no va fer falta, em va lligar igualment.
GRÀCIES TERE I ANDI!!!!!!!
4 comentaris:
Ummmm, que bó estava tot. No vaig deixar ni una molleta, jejejeje
Nosaltres també ho vam passar molt bé. Aixó ho hem de repetir .....a més tocará PAELLAAAAAAA.
Petonets !!
Haig de fer una rectificació. El Joan sí que em va portar a la pastisseria Vives, encara que no va ser el moviment definitiu per lligar-me. Ell sempre compleix el que promet. Perdonèu, però algú ho havia de dir.
Ok Tere, la paella està en marxa!!!
mmm... quina pinta tot! com us cuideu... i per quan el conill a la jumillana?
petons
AArrghhhh conilllll !!!!!!
Publica un comentari a l'entrada