diumenge, 24 de juliol del 2011

Cabrit al forn amb herbes aromàtiques

A què estan guapos la Tere i l'Andi? Ahir van venir a dinar i va ser molt agradable la seva companyia. Entre els problemes que té l'Andi amb el 5,6,8, el "guassaaa" de la Tere i els problemes psiquiàtrics de la seva gosa vam passar una bona vetllada.


Per dinar vam fer cabrit al forn amb herbes aromàtiques. La recepta la vaig treure fa temps d'un llibret que em van regalar al Caprabo titulat "Cocinar en casa con Caprabo y Ferran Adrià". No podrem anar al Bulli però ahir vam "esferificar" aquest cabrit a casa.




Els ingredients, els següents:

- julivert i all picat negats amb aigua.

- oli amb festucs picats, orenga, romaní, farigola, pebre i sal.

- un pot de bolets variats.

- patates al microones.



Salpebrem i untem el cabrit amb l'oli d'herbes aromàtiques i ho posem al forn a 180º durant quasi bé dos hores i anem afegint l'aigua amb el julivert i l'all perquè no quedi sec.



I cap el final afegim els bolets variats i les patates tallades per la meitat que abans les hem passat pel microones.



Per acompanyar un guacamole fet amb la Thermomix. Necessitem dos alvocats, una ceba tendra, dos tomàquets sense pell, un troç de pebrot vermell, suc de llimona, oli, sal i pebre, 15 segons, velocitat 4.


Es serveix en un bol amb Doritosi i qui vulgui que es posi una gota de Tabasco, i andalé, andaléééééé!!!!!


Aquesta xapa amb iman li va regalar la Tere al Joan. És la foto de la Montse, la germana del Joan. T'ha quedat molt xula Tere!!!!



I per acabar els postres i el cava els van portar la Tere i l'Andi. Una tartaleta de fruits del bosc amb crema. Què bona!!!!, quedava un últim troç i no se'm va resistir. Era de la pastisseria a on el Joan em volia portar quan volia lligar amb mi, jejejejeje, no vam anar mai, no va fer falta, em va lligar igualment.



GRÀCIES TERE I ANDI!!!!!!!



4 comentaris:

Tere ha dit...

Ummmm, que bó estava tot. No vaig deixar ni una molleta, jejejeje
Nosaltres també ho vam passar molt bé. Aixó ho hem de repetir .....a més tocará PAELLAAAAAAA.

Petonets !!

Eva ha dit...

Haig de fer una rectificació. El Joan sí que em va portar a la pastisseria Vives, encara que no va ser el moviment definitiu per lligar-me. Ell sempre compleix el que promet. Perdonèu, però algú ho havia de dir.

Ok Tere, la paella està en marxa!!!

Belen ha dit...

mmm... quina pinta tot! com us cuideu... i per quan el conill a la jumillana?

petons

Tere ha dit...

AArrghhhh conilllll !!!!!!