diumenge, 3 de juliol del 2011

Carbassons farcits de carn





Aquests carbassons són una variant d'una recepta de les cuineres de Salt, de la Fina Soler que va sortir l'altre dia al Cuines de TV3. Per començar tallem el carbassó per la meitat, el bullim en un cassó amb aigua i sal durant 5 minuts, el refredem en un bol amb aigua i gel. Traiem la polpa i reservem. La Fina feia un sogregit de ceba amb botifarra, jo l'he fet amb ceba però he aprofitat el relleno de carn de canalons que tenia congelat i he afegit el carbassó reservat. Es rectifica de sal i pebre i una mica de pa ratllat, ella posava nou moscada, a nosaltres no ens agrada així que res de nou moscada. Ara només queda farcir els carbassons i cobrir-los amb formatge ratllat i gratinar al forn. Al meu carbassó li vaig afegir beixamel abans de gratinar, al Joan la beixamel no li agrada gaire, així que el meu estava ben plé.






1 comentari:

Belen ha dit...

mmm.... quina bona manera de començar la setmana! gràcies eva.

petons