Continuem de San Fermín i ho fem anant de tapes des de casa, jejejeje. Uns taquets de formatge i per empassar-los un vi d'Otero de terres de Castella.
I per acabar uns xipirons que feia temps que volíem fer. Al vídeo apareixo amb guants de cuinera professional, de professional res de res. Es que fa un mes i mig em vaig punxar amb la punxa d'una pinya i vaig anar al dermatòleg i em va dir: tapar i no mullar. Em va receptar una pomada que sembla que funciona; aquest dermatòleg sí que és "muyyy profesional" (pel·lícula Airbag).
5 comentaris:
mmmm... jo soc la reina del tapeo i dels aperitius. podria subsistir a base de taquets de formatge, doritos, olives i papates braves. com ho veus?
petons parella.
El meu pare a tot això li deia "menjar de putes", jejejeje. I què bó que està!!!!!
Petons!!!
Joeeeerrr, si es que us foteu uns apats de cal deu !!!!
Tere, a vegades també mengem verdura, jejejjeje.
Feu una foto !!! No sé si creure'm-ho. ;-)
Publica un comentari a l'entrada