dissabte, 8 de juny del 2013

Al mal tiempo buena cara...

 
Jo a lo meu, intentant posar una bona cara al mal temps, a la tempesta, la careta de la felicitat, uffff costa però s'ha de fer ... encara que l'interior estigui fet una merda..., no m'agrada queixar-me... pa qué??
 
 

Divendres taller d'escriptura a l'Institut del Teatre, els alumnes de teatre quan acaben fan com una tesina i aquesta era la seva exposició. Al principi era un texte sense sentit, boig, sense peus ni cap però al llarg  de l'obra tot anava posant-se al seu lloc. Parlant de temes com la mort, escollir a  on, la dignitat, la por, la culpabilitat, el món peculiar i únic de les persones que viuen com bonament poden... i callen quan haurien de parlar i parlen quan haurien de callar... Tot entre un espai limitat de fulles que cauen i una lona blanca..., tot sense sentit oi? però el final esplèndid. La gent té unes idees molt elaborades, chapeaux!!!
"Este no es un lugar adecuado para morir" d'Albert Boronat. Taller d'Escriptura dramàtica (Lectura).

I un bon sopar amb el nostre peculiar i millor amic Juli.
 
 
Un gallec al Poble Sec...

 
 Cerveseta barreja de torrada i clara...
 
 
Navalles...


Pa amb tomàquet...
 

Dauets de carn amb pebrots del Padrò que unos pican y otros non...
 
 
PULPO !!!

 
Anxoves, tonyina, pebrot vermell i olives...


I llengua..., no l'havia pobrat mai..., ben és cert que a vegades un s'hauria d'empassar la llengua per les tonteries que t'harrives a sentir...fins i tot  a mossegar-te-la per callar...


I el meu postre que no perdono mai, Juliiii quita esa mano de ahí, qué es mioooooo!!!!, jajjajajjaajja

 
Un xiringuito molt guay i el cambrer molt eficient, aquest no necessita anar al gimnàs amb l'exercici que fa pujant i baixant escales no li cal...


Er Juli que dice que "se ha de pasar justamente por el paso de peatones en un semáforo porque sino el seguro no te paga si te pasa algo", a mí me cuesta pero cuando vaya con él lo haré, jjajjajaa, no he pogut estar-me de fer-nos una afoto al costat del semáforo mentre esperàvem el nostre momento per atravessar, això de passar un semàfor és molt perillós, jajjajajajajajajajja !!!!!

2 comentaris:

Belen ha dit...

al mal temps, bona cara, si senyora!!
quines coses més interessants que fas últimament....

petons

Eva ha dit...

Sí Belen ho intento, ja saps sóc rara i m'agrada les coses rares, jajjajajaajjaja

Petonets!!!