diumenge, 16 de juny del 2013

El Pràctic i Tirsa


A lo pràctic per anar al Pràctic, guía de Barcelona en mà i a intentar no perdre's, jajjajajajja. Havíem quedat divendres a les 21:20 allà  a la porta, jo que vaig anar caminant de casa fins allà i no me'n recordava del número i em vaig equivocar en lloc d'anar a la dreta Constitució vaig anar a l'esquerra, tontaaaaaaa!!!!! Truco a la Tere, ring, ring, "escolta quin número exacte és?", "pos no sé és Constitució Riera Blanca", "per tu Riera Blanca que és?, "Tere per mi Hospitalet es terreno por descubir, jjajjajajajajja", "on la Citroën, pos allà", "vale allà vaig, jajjajajaj"
 
 
 Touché !!!, una mica més i no el veig...
 
 
 Ja a dintre..., el lloc un bar normalet de barri,

 
però acollidor sense pretensions.
 
 
Una llista de tapes la mar de sugerents, i comença l'espectacle...
 
 
Pa de coca amb tomàquet i oli d'oliva  verge,
 
 
patates bravíssimes amb salsa rocoto i all i oli lleuger,
 
 
orella de porc cruixent cuita a 70º (el plat estrella, després parlarem d'ell),
 
 
espàrrecs triguers a la planxa amb parmesano,
 

secret de porc ibèric amb chimichurri,
 
 
musclos amb tomàquet i alfàbrega,
 



 
uns postres collonuts,
 

i la foto amb la Tere, la Pilar i l'Andrés el cuiner d'aquests meravellosos plats.
 
 
Aquest deliciós sopar valia acabar en el Tirsa, lloc emblemàtic d'Hospitalet.
 
 
Començant per una pinya colada i dos mitjos Gintònics,
 
 
i després uns altres dos mitjos Gintònics més...
 
 
andaaaaaa quina casualitat !!!, el Tirsa ho junta tot, han anat a petar allà els cuiners del Pràctic (a la dreta) i el Pere i l'Eduard que formen part de l'àrea de formació de l'ajuntament que són els que ens havíen fet la foto amb l'Andrés al Pràctic. El Pere (que no li sortia la paraula Gintònic, jajjajajaja) i l'Eduard portàven de les dues del migdia fent cates de tapes per un concurs, imaginèu quina feinaaaaaa més gratificant. Parlant i parlant l'Andrés i l'Eduard havíen format part el catering del Bulli.  Cuiners que viuen la seva feina amb passió i es nota quan parlen d'ella, quan t'expliquen els ous poche, un risotto a la Thermomix o el plat estrella del Pràctic, l'orella cuita a la Ronner durant 10-12 hores a 70º recepta adaptada del Berasategui.

 
"I la cuina i la beguda formen part de la cultura", frase del  Manel del Tirsa a qui li van donar un premi al millor Gintònic al 2011.

 
El Manel ens ha fet una mica de culturilla explicant-nos l'orígen del Gintònic a l'Índia,
és un CRACK!!!

 
I l'Enric el barman del Tirsa amb els seus lios amb les dependentes dels Mercats..., jajjajajaja
(no pensèu malament, pobre, una víctima del desparpajo d'elles, jejje)
 
 
L'Albert cec pel meu flash !!!
 
 
I la  Miriam una eficient barman feliç també de la seva feina, això es nota..., no??
I l'Eduard que ens ha desvelat perquè ara estan de moda els Gintònics, invent dels cuiners com a digestiu..., i nosaltres vinga a veure Gintònics, total la Tere i la Pilar 3 mitjos Gintònics, jo 2..., jjjajajjajajajaajjaja!!!!!
 
 
Un regal..., perfum de Gintònic, jejjejjejejjeejej !!!!!
 
 
Bé, tot plegat una nit rodona com la matrícula de la moto de la Pilar, qué fuerteeeeeeeee !!!!!, li serveix per no equivocar-se de moto..., jjajajajajajajaj, a què sí Pilar???


I contra el mal la hormiga atómica!!!, y yo cateta de mí dient "y esto cómo coño se pone ??", i la Pilar "con el cristalpalanteeeeee"!!!!!, jjajajajaj.
Una nit molt i molt divertida amb la capça de 12 Cariocas, jjajajaja (la Tere ja sap de què parlo, jajjajajajjaj) i a on hem conegut a persones que viuen amb passió la seva feina, bé feina que es converteix en devoció...
 
La sort de fer el que a un li agrada és la felicitat!!!
 

2 comentaris:

Tere (La dels carioca) ha dit...

Mooolt xulu el reportatge !!!! Que bé m'ho vag passar !!! Varem riure com a locas !!! jajajjaja
S'ha de repetir més a sovint !!!!

Petonàs !

Eva ha dit...

jajjajajajjjajaj, eso eso la dels Carioca, ja sé que regalar-te, jajjajajajajj. Sí esn ho vam pasar "teta", jajjajajajajajajajjaajajjaajjajjaajjajjajajaj

S'ha de repetir i et portaré el regalet, jajjajajajjaajjjajjaja, es que me desorinoooooooo

Un petó moooooolt grannnnnn!!!!